Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Industriële inrichting met vintage meubels

Industriële inrichting met vintage meubels


De industriële look is helemaal hot op dit moment. In de keuken, in de woonkamer, in de eetkamer. De industriële inrichting is overal toepasbaar.  Vintage meubels passen uitstekend in zo'n industriële inrichting.


Ruw, stoer en robuust. Zo kun je de industriële trend het best beschrijven. Krachtige ruwe materialen als metaal en hout worden gecombineerd met vintage meubels.



Deze meubels hebben geleefd. Of om eerlijk te zijn, zo zien ze er uit. Want in veel gevallen zijn dit nieuwe nagemaakte "oude" meubelen. New vintage, nieuwe meubels met de sfeer van gebruikt.



Kijk bij aanbiedingen Rootsmann meubelen voor de mooiste meubels op dit gebied, die worden verkocht door Rootsmann. Veel van deze meubels zijn gemaakt van oude materialen die al een leven achter zich hebben. En dat zie en voel je gewoon aan deze vintage meubels.


Op deze foto's zie je wat voorbeelden van een industriële inrichting van diverse ruimtes. Kijk bij de Rootsmann aanbiedingen (link hierboven) voor de benodigde meubels en materialen.


Zie ook:


Onderwerp:
Meubelfabrikant Rootsmann maakt veel vintage meubels voor een industriële inrichting of retro inrichting van je huis of kantoor. Kijk hier boven van voorbeelden van Rootsmann vintage meubelen en meubels in industriële stijl.

Menu :