Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Stopcontactverwarming: Handig!

Stopcontactverwarming: Handig!

Dit is de meest eenvoudige verwarming die er te koop is. Maar wel super multifunctioneel. Waar je warmte nodig hebt druk je de stopcontactverwarming in het stopcontact.

stopcontactverwarming

Ondanks zijn kleine formaat warmt de stopcontactverwarming een ruimte snel op. De stopcontactverwarming is geschikt tot kamers van wel 20 vierkante meter.

Geschikt voor iedere ruimte

Dat kan een kleine huiskamer zijn, maar de meeste mensen zullen de stopcontactverwarming gebruiken om even de slaapkamer op te warmen, of als verwarming van een werkkamer, studeerkamer of hobbyruimte.

En de stopcontactverwarming kan natuurlijk makkelijk mee op vakantie. Bijvoorbeeld om de caravan te verwarmen.

Zuinig met stroom

Geen kachel is zo makkelijk te verplaatsen als de stopcontactverwarming. En met slechts 40 Watt is deze elektrische verwarming ook nog eens zuinig in het gebruik. En met de timer kun je de stopcontactverwarming ook nog programmeren.

En goedkoop in aanschaf

En de stopcontactverwarming is niet allee goedkoop qua stroomverbruik, maar ook in aanschaf. We zagen de stopcontactverwarming voor 34,99 euro bij Eurotops.


verwarming stopcontact

Zie ook: Meer handige elektrische apparaten voor in huis


Onderwerp:
Een stopcontactverwarming is een klein elektrisch kacheltje dat je in een stopcontact steekt. Zo'n stopcontactkachel is geschikt voor kleine kamers, bijvoorbeeld voor een werkkamer of studeerkamer, maar ook voor een caravan.
Menu :